Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

Οι προσφορες του νοεμβρη 2018

Λεμφική Μάλαξη - Ειδική προσφορά

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Φυσικό "λίφτινγκ" με Rejuvance

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

 

Μέθοδος Επίπλευσης - floating tank

Το 1950 ο John C. Lilly εφηύρε το «Floating Tank» και τώρα, εφτά δεκαετίες αργότερα,  έφτασε τελικά και στην Ελλάδα.  Είναι γνωστό σαν «Μέθοδος Επίπλευσης», μια απίστευτα ευεργετική εμπειρία με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά στις "Εσπερίδες"!

Η μέθοδος επίπλευσης είναι ο ιδανικότερος τρόπος για βαθιά χαλάρωση και ανανέωση. Το μυαλό μπαίνει σε κατάσταση «διαλογισμού» και το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή (Floating Tank) που περιέχει 25 πόντους νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας και  μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Όταν το σώμα χαλαρώνει, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει στους κουρασμένους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες προσφέροντας ανακούφιση από τραύματα, ασθένειες και το καθημερινό άγχος.

Η μηδενική βαρύτητα βοηθά στη χαλάρωση των μυών, κατά συνέπεια και στην ευκολότερη  ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Επιπλέον,  η μεγάλη περιεκτικότητα του θαλάμου σε μαγνήσιο επιτρέπει την πρόσληψη και απορρόφηση του από τον οργανισμό με βαθμό υψηλότερο από τις υπόλοιπες γνωστές μεθόδους σήμερα, συμβάλλοντας στην ταχύτατη αποβολή γαλακτικού οξέως από τους ιστούς  του σώματος, καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι βασικό δομικό συστατικό των  οστών.

 

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ

Ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων μπορεί να ωφεληθεί από τα ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου επίπλευσης, τα οποία έχουν διαπιστωθεί και στοιχειοθετηθεί και ιατρικά μετά από έρευνες:

*      Απομάκρυνση του άγχους και βελτίωση συγκέντρωσης: προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα δίνει ενέργεια και αναζωογονεί τη νοητική διαύγεια.

*      Αΰπνία: η αρτηριακή πίεση ελαττώνεται και αυτό βοηθά στο να απολαμβάνετε πιο ήρεμο ύπνο.

*      Ανάρρωση και βελτίωση απόδοσης των αθλητών: επιτρέπει την άμεση αποβολή  γαλακτικού οξέος και της αδρεναλίνης, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή ενδορφινών και  μείωση του χρόνο αποκατάστασης καθώς και την ανακούφιση του πόνου.

*    MindfullnessΑν αυτό που αναζητάτε από το διαλογισμό είναι η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι δεξαμενές επιπλεύσεως σας δίνουν ό, τι θέλετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά και μπορεί επίσης να διευκολύνει τη διαδικασία εκμάθησης του διαλογισμού, στα αρχικά στάδια.

*      Εγκυμοσύνη:  Ανακουφίζει την πίεση στην πλάτη της εγκύου, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία και την κατανομή του οξυγόνου καθώς και των θρεπτικών συστατικών.  Επίσης η μητέρα αποκτά ψυχική σύνδεση με το μωρό της.

*      Ανακούφιση του πόνου και ανάρρωση: στις κλειδώσεις, στην πλάτη (δισκοπάθεια), στον αυχένα, στους σπονδύλους, ημικρανίες, τραύματα από αθλήματα,  κ.τ.λ.  

 

Η μέθοδος επίπλευσης έχει χαρακτηριστεί ως ένα «Θαύμα» από ανθρώπους που την έχουν χρησιμοποιήσει.  Αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για χαλάρωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  Έχει αποδειχθεί ότι μία ώρα «επίπλευσης» ισοδυναμεί με 4-8 ώρες ύπνου.

 

www.cbsnews.com/news/floating-sensory-deprivation-tank-john-dickerson-reflection/

 

Ειδικό Εκπτωτικό Πρόγραμμα Ινομυαλγίας

Διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπτώματα της ινομυαλγίας έχουν σημαντική μείωση κατά την εφαρμογή της μεθόδου επίπλευσης.

Έχουμε δει τα θετικά αποτελέσματα σε αρκετά άτομα, τα οποία έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμά μας. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα για τους πάσχοντες από ινομυαλγία, το οποίο περιλαμβάνει:

Α) Μια δωρεάν συνεδρία επίπλευσης, και

Β) 50% έκπτωση στην τιμή συνεδρίας του τιμοκαταλόγου μας, ανεξαρτήτως αριθμού συνεδριών.

Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε την προσφορά μας, παρακαλούμε να φέρετε ένα σημείωμα από τον γιατρό σας, το οποίο θα βεβαιώνει την διάγνωση της ινομυαλγίας.

 
 

Μέθοδος Επίπλευσης VIDEO

Τι συμβαίνει στο μυαλό όταν το ανθρώπινο σώμα βρεθεί σε μια κλειστή δεξαμενή, αποκομμένο από ερεθίσματα; Οι έρευνες άρχισαν από το ‘50, αλλά και σήμερα τα συμπεράσματα είναι θολά - όπως το νερό της δεξαμενής... Διαβάστε περισσότερα: www.tovima.gr/science/article/?aid=772436  
Τι είναι τα άλατα Epsom; Τα άλατα Epsom είναι στην πραγματικότητα θειικό μαγνήσιο, ένα αγνό, δοκιμασμένο στο χρόνο ορυκτό, με δεκάδες χρήσεις. Τα οφέλη για την υγεία περιλαμβάνουν την ανακούφιση από πόνους των μυών, τη μείωση των φλεγμονών του σώματος, την αποτοξίνωση και την αντιμετώπιση του...
Πατήστε εδώ για να δείτε το video Η μέθοδος επίπλευσης είναι ο ιδανικότερος τρόπος για βαθιά χαλάρωση και ανανέωση. Το μυαλό μπαίνει σε κατάσταση «διαλογισμού» και το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει 25 πόντους νερού ελεγχόμενης...
Στη σειρά Pay Attention, του αμερικάνικου δικτύου CBS, παρουσιάστηκε η εκπομπή αυτή, όπου ο ο παρουσιαστής της εκπομπής "CBS This Morning", John Dickerson, διερευνά έναν τρόπο που μας απομονώνει από τον καθημερινό θόρυβο  -  επιπλέοντας σε μια δεξαμενή, Floating...