Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

ιουλιοσ 2019

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού για μασάζ και επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές μας τιμές.

Μόνο για τον Ιούλιο, όλες οι συνεδρίες μασάζ, διάρκειας 1 ώρας, στην προνομιακή τιμή των 19€.
Οι πρωινές συνεδρίες, από 10:00πμ ως 13:00μμ στην τιμή των 15€.
 
Ρωτήστε μας για προσφορές στα πακέτα συνεδριών.
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Μάλαξη με πουγκιά

Η μάλαξη με πουγκιά αποτελεί μία τεχνική που εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα στην ανακούφιση, χαλάρωση και τόνωση του μυϊκού συστήματος ολόκληρου του σώματος. Με έντονες αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζουμε όλο το σώμα, κάτι που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης

Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, τονώνει κι εξισορροπεί την επιδερμίδα μέσω της ενεργοποίησης των κυττάρων, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία του αίματος. Η μυϊκή χαλάρωση που προκαλεί καταπραΰνει την αίσθηση πόνου, διεγείρει το μεταβολισμό, ενισχύει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού, αποβάλλοντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα ενώ παράλληλα περιποιείται και συσφίγγει την επιδερμίδα με μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.

Τα πουγκιά είναι κατασκευασμένα από λινό ύφασμα γεμάτα ζεόλιθο, τα οποία τοποθετούνται πάνω στο σώμα και ξεκινά η μάλαξη κυρίως με τριβή, ενώ ακολουθούν πιέσεις στα σημεία των μεσημβρινών με σκοπό την ενεργοποίηση τους. Ο ζεόλιθος εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειτουργώντας ως αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό, ενώ θεωρείται επίσης ένα φυσικό αντι-ιικό προϊόν, με πολύ καλά αποτελέσματα στο κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη. Δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό.
Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το σώμα από τα πέλματα ως το τριχωτό της κεφαλής. Ιδανικό για άτομα που δεν κοιμούνται καλά και θέλουν να χαλαρώσουν.

Οφέλη

  • Τόνωση του μυϊκού συστήματος
  • Χαλάρωση και ηρεμία
  • Αναζωογόνηση και ενέργεια
  • Αποτοξίνωση
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού
  • Απολέπιση
  • Σύσφιξη της επιδερμίδας

 

Οι συνεδρίες της μάλαξης με πουγκιά έχουν διάρκεια 60’ και πραγματοποιούνται από έμπειρους και εξειδικευμένους εφαρμοστές των «Εσπερίδων»