Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

Οι προσφορες του νοεμβρη 2018

Λεμφική Μάλαξη - Ειδική προσφορά

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Φυσικό "λίφτινγκ" με Rejuvance

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

 

Ιπποκράτεια Ολιστική Αυτοϊαση - Συνεδρίες

 

Α. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60'

Στις συνεδρίες της Ιπποκράτειας Ολιστικής Αυτοϊασης, μπορεί κάποιος να αποκομίσει όλα τα οφέλη της μάλαξης, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και εξισορρόπηση των 12 συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού μας, μέσω των 6 ειδικών τεχνικών μάλαξης.

Αναλυτικά, οι 6 τεχνικές είναι:

  1. Αδράστεια - Πεπτικό & Μυϊκό σύστημα

Μια αποτελεσματική τεχνική κάθαρσης, ποτέ δεν ήταν τόσο ευχάριστη. Ξεμπλοκάρουμε τους μυς κάνοντας ελαφρά παθητική γυμναστική σε χέρια – πόδια. Με ανοδικές και διαχωριστικές κινήσεις σε όλη την διαδρομή των μεσημβρινών που αφορούν το πεπτικό σύστημα,  το σώμα σας εκπαιδεύεται να λειτουργεί αρμονικά. Η παθητική γυμναστική των μυών και οι έντονες κινήσεις διαχωρισμού ξεκουράζουν, διαστέλλουν και καθαρίζουν τους ιστούς. 

Ψυχοερμηνευτικά, η μάλαξη αυτή ενεργοποιεί την ικανότητα μας για διεκδίκηση και εξυγιαίνει την σχέση μας με το παρελθόν.

    2. Νημερτής – Νευρικό & Αναπνευστικό σύστημα Μία σταδιακή οξυγόνωση που απελευθερώνει τα πνιγμένα συναισθήματα, χαρίζοντας ένα αίσθημα ευδαιμονίας και γαλήνης. Με ειδική τεχνική δακτυλοπιέσεων και τη χρήση της διαφραγματικής αναπνοής, ενισχύουμε την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και εκτονώνουμε όλες τις εντάσεις. 

Ψυχοερμηνευτικά, η τεχνική αυτή μας δίνει την ενέργεια για την διαχείριση του παρόντος και ενισχύει την δεκτικότητα μας.

  1. Νηρέας - Ουροποιητικό & Αναπαραγωγικό σύστημα

Ένα μασάζ με ενοποιητικές και ρυθμικές κινήσεις που χαρίζει αποσυμφόρηση, αποτοξίνωση και ευεργετικές ενδορφίνες όλο το σώμα. Μια εξαιρετική τεχνική που ξεπλένεται το σώμα, τη ψυχή και το νου. Οι αρμονικές και μεστές κινήσεις, οι απελευθερωτικές διατάσεις και οι ρυθμικές δονήσεις θα προσφέρουν σε κάθε κύτταρο του σώματος μία αξέχαστη εμπειρία ενεργοποίησης. 

Ψυχοερμηνευτικά, με το μασάζ αυτό ενδυναμώνουμε την ικανότητα μας για συντροφικότητα και για δημιουργικότητα στις σχέσεις μας.

    4. Δάμων - Καρδιαγγειακό & Αιμοποιητικό σύστημα

Ένα μοναδικό μασάζ που χαράζει στο σώμα ένα μονοπάτι ανανέωσης και ανακούφισης. Απαλές κυκλικές κινήσεις και διατάσεις με όλο τον πήχη με κατεύθυνση στην καρδιά ενοποιούν όλο το σώμα. Το ευεργετικό άρωμα των αιθέριων ελαίων εξαλείφει κάθε τάση στενοχώριας ή δυσφορίας. Καθώς το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, όλα τα κύτταρα πάλλονται για να ρουφήξουν ζωή και ενέργεια.

Ψυχοερμηνευτικά, με την μάλαξη αυτή μπορούμε να απαλλαγούμε από τον φόβο του να προσφέρουμε στους οικείους μας.

    5. Τελέσιλλα - Ενδοκρινικό & Λεμφικό σύστημα

Ένα αντι-στρές μασάζ που ξυπνάει και τονώνει όλο το σώμα. Απολαμβάνετε με όλες σας τις αισθήσεις το σταθερό άγγιγμα της εφαρμογής και το συνδυασμό ελληνικών λαδιών και αιθέριων ελαίων. Με παλμικές κινήσεις αποστράγγισης και ελληνικά προϊόντα επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη σε όλη την επιφάνεια του σώματος.  

Ψυχοερμηνευτικά, με την τεχνική αυτή δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να εκφραστεί με αυθεντικότητα.

    6. Πραξιτέλης -  Ανοσοποιητικό & Οστικό σύστημα

Ένα αναζωογονητικό και βαθύ μασάζ σ' όλες τις στοιβάδες του σώματος. Με τσίπουρο και πουγκιά ζεόλιθου κάνουμε βαθιές και αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζοντας και ξεκουράζοντας όλο το σώμα. Ένα μασάζ από οργανικά προϊόντα της Ελληνικής γης που θα σας μείνει αξέχαστο. Η απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης θα σας συνοδεύει για εβδομάδες.

Ψυχοερμηνευτικά, η μάλαξη αυτή μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε και να προσανατολιστούμε προς τον σκοπό της ζωής μας.

 

Προσφέρονται ατομικές συνεδρίες για ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω συστήματα, μενονωμένες ή σε πακέτα που αποσκοπούν στην καλύτερη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.

 

Β. ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2,5 ΩΡΩΝ 

Στην ατομική διαγνωστική συνεδρία έχει κανείς την ευκαιρία να εντοπίσει και να αναγνωρίσει διάφορες δυσλειτουργίες των συστημάτων του οργανισμού του, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο ίδιος, με τον τρόπο που θα επιλέξει, την βελτίωση και την εξισορρόπηση τους, μέσα από την ολιστική ματιά της Ιπποκράτειας προσέγγισης της υγείας μας.

Σε μια διαγνωστική συνεδρία προσφέρεται:

- Τεστ προσδιορισμού του ιδιοσυγκρασιακού τύπου, βασισμένο στην "Φυσιογνωμιστική" του Ιπποκράτη

- Διαγνωστική μάλαξη, διάρκειας 30', για τον εντοπισμό δυσλειτουργιών

- Αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης με την χρήση Κβαντομαγνητικού αναλυτή 

- Σύνταξη ατομικού προγράμματος Ολιστικής Αυτοίασης

 

Γ. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΒΑΝΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ

Μέτρηση κυτταρικής ανταπόκρισης των φυσικών λειτουργιών σε όλα τα συστήματα του οργανισμού. Οι 42 παράμετροι της κυτταρικής ανάλυσης απαρτίζουν τους χαρακτηριστικότερους δείκτες φυσικής κατάστασης και ομοιόστασης του οργανισμού. Με τον όρο ομοιόσταση εννοούμε την ικανότητα του οργανισμού να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες του εσωτερικού περιβάλλοντος, που καθορίζουν την κατάσταση υγείας – ευεξίας που έχει κανείς.

Η στατιστική ανάλυση της υγείας πραγματοποιείται αυστηρά με τη χρησιμοποίηση επιστημονικής μεθόδου που εγκρίνεται από έναν μεγάλο αριθμό κλινικών δοκιμών. 

Το μηχάνημα του κβαντομαγνητικού αναλυτή Quantum ανήκει στις συσκευές κλάσης Α που σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται από τον εφαρμοστή. Το ποσοστό ακρίβειας αυτής της μεθόδου μπορεί να φθάσει σε μέχρι 85%.

Η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει τις αλλαγές υγείας πριν τα προφανή συμπτώματα να οδηγήσουν σε κάποια μορφή ασθένειας. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι σημαντική για την άμεση αντιμετώπιση.

Ο έλεγχος υγείας γίνεται με έναν τρόπο που δεν θα βλάψει το ανθρώπινο σώμα. Με βάση τα αποτελέσματα μπορεί κανείς να πάρει τις πληροφορίες που θέλει  για την κατάσταση της υγείας και της ευεξίας του, καθώς και να επιλέξει τρόπους αντιμετώπισης ή θεραπείας.