Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

μαϊοσ 2019

 
 

 

 

 

 

 

*

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΪαΣΗ

Ολοκληρωμένη Μέθοδος Ψυχοσωματικής Υγείας

Συνδυάζει την αρχαία ελληνική  κληρονομιά  της σκέψης του Ιπποκράτη με σύγχρονες εξειδικευμένες εφαρμογές και εργαλεία. 

Η φιλοσοφία της μεθόδου βασίζεται σε τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά:

 • Στη φυσιογνωμιστική θεώρηση του Ιπποκράτη
 • Στην ελληνική γεωμορφολογία χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα
 • Σε στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσης
 • Στην ελληνική κιναισθητική ιδιοσυγκρασία 
 • Στον εκσυγχρονισμένο τρόπο αντίληψης της ολιστικής υγείας
 

Οφέλη:

 • Ενεργοποίηση και εξισορρόπηση των 12 συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού μας, μέσω των 6 ειδικών τεχνικών μάλαξης.
 • Πρόληψη και αποκατάσταση της ευεξίας, μέσα από την ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοΐασης του οργανισμού μας.
 • Αντιοξείδωση, αποτοξίνωση και λιποδιάλυση
 • Τόνωση και σύσφιξη του σώματος
 • Απόκτηση ευεξίας, αρμονίας και ομορφιάς 
 • Ενεργοποίηση και απελευθέρωση της προσωπικότητας μας, μέσω της αλληλεπίδρασης σώματος και ψυχισμού.
 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60'

Στις συνεδρίες της Ιπποκράτειας Ολιστικής Αυτοϊασης, μπορεί κάποιος να αποκομίσει όλα τα οφέλη της μάλαξης, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και εξισορρόπηση των 12 συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού μας, μέσω των 6 ειδικών τεχνικών μάλαξης.

Αναλυτικά, οι 6 τεχνικές είναι:

 1. Πεπτικό & Μυϊκό σύστημα

Μια αποτελεσματική τεχνική κάθαρσης, ποτέ δεν ήταν τόσο ευχάριστη. Ξεμπλοκάρουμε τους μυς κάνοντας ελαφρά παθητική γυμναστική σε χέρια – πόδια. Με ανοδικές και διαχωριστικές κινήσεις σε όλη την διαδρομή των μεσημβρινών που αφορούν το πεπτικό σύστημα,  το σώμα σας εκπαιδεύεται να λειτουργεί αρμονικά. Η παθητική γυμναστική των μυών και οι έντονες κινήσεις διαχωρισμού ξεκουράζουν, διαστέλλουν και καθαρίζουν τους ιστούς. 

    2. Νευρικό & Αναπνευστικό σύστημα Μία σταδιακή οξυγόνωση που απελευθερώνει τα πνιγμένα συναισθήματα, χαρίζοντας ένα αίσθημα ευδαιμονίας και γαλήνης. Με ειδική τεχνική δακτυλοπιέσεων και τη χρήση της διαφραγματικής αναπνοής, ενισχύουμε την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και εκτονώνουμε όλες τις εντάσεις. 

 1. Ουροποιητικό & Αναπαραγωγικό σύστημα

Ένα μασάζ με ενοποιητικές και ρυθμικές κινήσεις που χαρίζει αποσυμφόρηση, αποτοξίνωση και ευεργετικές ενδορφίνες όλο το σώμα. Μια εξαιρετική τεχνική που ξεπλένεται το σώμα, τη ψυχή και το νου. Οι αρμονικές και μεστές κινήσεις, οι απελευθερωτικές διατάσεις και οι ρυθμικές δονήσεις θα προσφέρουν σε κάθε κύτταρο του σώματος μία αξέχαστη εμπειρία ενεργοποίησης. 

    4. Καρδιαγγειακό & Αιμοποιητικό σύστημα

Ένα μοναδικό μασάζ που χαράζει στο σώμα ένα μονοπάτι ανανέωσης και ανακούφισης. Απαλές κυκλικές κινήσεις και διατάσεις με όλο τον πήχη με κατεύθυνση στην καρδιά ενοποιούν όλο το σώμα. Το ευεργετικό άρωμα των αιθέριων ελαίων εξαλείφει κάθε τάση στενοχώριας ή δυσφορίας. Καθώς το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, όλα τα κύτταρα πάλλονται για να ρουφήξουν ζωή και ενέργεια.

    5. Λεμφικό & Ενδοκρινικό σύστημα

Ένα αντι-στρές μασάζ που ξυπνάει και τονώνει όλο το σώμα. Απολαμβάνετε με όλες σας τις αισθήσεις το σταθερό άγγιγμα της εφαρμογής και το συνδυασμό ελληνικών λαδιών και αιθέριων ελαίων. Με παλμικές κινήσεις αποστράγγισης και ελληνικά προϊόντα επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη σε όλη την επιφάνεια του σώματος.  

    6. Ανοσοποιητικό & Οστικό σύστημα

Ένα αναζωογονητικό και βαθύ μασάζ σ' όλες τις στοιβάδες του σώματος. Χρησιμοποιώντας πουγκιά με ζεόλιθο (γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες) κάνουμε βαθιές και αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζοντας και ξεκουράζοντας όλο το σώμα. Η απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης θα σας συνοδεύει για εβδομάδες.

 

Προσφέρονται ατομικές συνεδρίες για ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω συστήματα, μενονωμένες ή σε πακέτα που αποσκοπούν στην καλύτερη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.