Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6932 530 925

esperidescenter@gmail.com

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ...

 

Ενεργοποιούμε τις δυνάμεις της Άνοιξης...

προσφέροντας στο σώμα μας μια μοναδική εμπειρία της αποκλειστικής ψυχοερμηνευτικής μεθόδου μάλαξης, της «Ιπποκράτειας Ολιστικής Αυτοΐασης»,  με την τεχνική «Δάμων» (από τις 6 συνολικά τεχνικές της).

Πρόκειται για ένα μοναδικό μασάζ, που χαράζει στο σώμα ένα μονοπάτι αναγέννησης και ευεξίας. Απαλές κυκλικές κινήσεις και διατάσεις, ξεκινούν από την καρδιά και ενοποιούν όλο το σώμα. Το ευεργετικό άρωμα των αιθέριων ελαίων εξαλείφει κάθε τάση στενοχώριας ή δυσφορίας, καθώς το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα και όλα τα κύτταρα πάλλονται να ρουφήξουν τη ενέργεια που χρειάζονται, ενώ συνδεόμαστε με την δική μας πηγή της ζωής.

Η αναγέννηση αυτή στο σώμα μας ολοκληρώνεται με μία συνεδρία χαλάρωσης και ανανέωσης στον «Θάλαμο Επίπλευσης»,  σε νερό ελεγχόμενης θερμοκρασίας με μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom.

Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις (3) συνεδρίες «Δάμων» της Ιπποκράτειας Ολιστικής Αυτοϊασης διάρκειας 60΄, και μία (1) συνεδρία στον Θάλαμο Επίπλευσης, διάρκειας 60', στην ειδική τιμή των 69 € (από αρχική τιμή 195 €).

Η προσφορά έχει διάρκεια από 1 έως και 30 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες
 

 

GOLTIS

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

την διδάσκει ο Rostan Salachidis (Αθλίατρος)


Η Goltis είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος ασκήσεων, ιδανική για όλες τις ηλικίες και οποιαδήποτε φυσική κατάσταση. Χτίζει αλλά και αποκαθιστά την ομοιόσταση (ιδανική φυσική κατάσταση) με ευχάριστο και ιδιαίτερα απολαυστικό τρόπο. Δεν χρειάζεται ειδικά όργανα γυμναστικής, βάρη ή ειδική φυσική κατάσταση.
Το σύνολο των τεχνικών άσκησης GOLTIS περιλαμβάνει περίπου είκοσι ασκήσεις, μεταξύ των οποίων τα γνωστά sit-ups, pull-ups και push-ups με ειδική μέθοδο εφαρμογής που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 9 φορές μεγαλύτερη ενεργοποίηση του μυός.

Μια σειρά ασκήσεων GOLTIS είναι ένα σύστημα αυτοΐασης που αποσκοπεί:
• στον καθαρισμό του μεσοκυττάριου υγρού από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ελεύθερες ρίζες αποσύνθεσης του μεταβολισμού και "άλατα" νερού.
• στην εναρμόνιση του συντονισμού και του μυϊκού τόνου σε ολόκληρο το σώμα.
• στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και την ορμονική ισορροπία.
• στην ανάπτυξη και την ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος.
• στην αναδόμηση του νευρικού συστήματος και των τριχοειδή αγγείων του σώματος.
• στο γρήγορο και μόνιμο κάψιμο λίπους.
• στην ενεργοποίηση της ικανότητας του σώματος για γρήγορη ανάκαμψη μετά από έντονη σωματική και διανοητική άσκηση.
• στην ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοΐασης.
• στην ρύθμιση διαταραχών του ύπνου.
• στην ομαλοποίηση της λειτουργίας των εσωτερικών συστημάτων του οργανισμού.
• στην αποκατάσταση μέχρι την πλήρη ανάρρωση από ασθένειες, από τραυματισμούς ανεξάρτητα από τη φύση, τον χαρακτήρα και την αιτιολογία τους.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε ένα όμορφο και γυμνασμένο σώμα, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και συνολική άριστη υγεία.