Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

ιανουαριοσ 2019

Ανακαλύψτε τα μοναδικά πακέτα των "Εσπερίδων", για αποτοξίνωση, ευεξία και ομορφιά, μόνο για τον Ιανουάριο 2019!

Πακέτα Λεμφικής μάλαξης εδώ

Πακέτα Rejuvance εδώ

Πακέτα Ρεφλεξολογίας εδώ
 

 

 

 

 

 

ATLASPROFILAX

O ΑΤΛΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

αλλά, αν δεν βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθύνεται και για μεγάλο αριθμό επίπονων ενοχλήσεων και ασθενειών. 

Στην εικόνα φαίνεται ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος, ο επονομαζόμενος Άτλας, πάνω στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο (Axis).

 

H μέθοδος ATLASPROFILAX® 

αποτελεί μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και αυτοθεραπείας, παγκοσμίως μοναδική, η οποία επαναφέρει τον Άτλαντα στην σωστή του θέση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο διαβάστε εδώ atlas prospect.pdf.
 
 

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όταν ο Άτλας επανέλθει στην σωστή του θέση τότε είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωματικής ισορροπίας. Αρχίζει η πολύτιμη διαδικασία της αυτοθεραπείας και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί καλύτερα. Η αποκατάσταση των κυττάρων και των οργάνων δεν γίνεται όμως από την μια μέρα στην άλλη. Μετά την διόρθωση του Άτλαντα με την μέθοδο ATLASPROFILAX® αντιδρά κάθε οργανισμός διαφορετικά, ανάλογα με την σωματική και ψυχική του κατάσταση. Υποστηρίξτε την διαδικασία της αυτοθεραπείας με τακτικά μασάζ του αυχένα και της πλάτης και με λουτρά.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μετά τη θεραπεία του Άτλαντα το σώμα σας επανέρχεται στη σωστή θέση. Ωστόσο, αυτή η νέα κατάσταση για το σώμα απελευθερώνει συσσωρευμένες εντάσεις και μπλοκαρίσματα που είτε υπήρχαν εκ γενετής είτε συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια της ζωής μας. Για να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά αυτή η μετάβαση, συστήνεται  η ολοκλήρωση της αποθεραπείας να γίνεται αμέσως μετά  τη θεραπεία.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» προσφέρει την δυνατότητα σε όσους έχουν μόλις κάνει την θεραπεία του Άτλαντα, να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία κάνοντας τουλάχιστον τρεις ειδικές μαλάξεις μυοσκελετικού και τρείς συνεδρίες επίπλευσης.

Μια μικρή περιγραφή για το κάθε αντικείμενο ακολουθεί παρακάτω:

Α) Το μυοσκελετικό μασάζ :  Κάθε μυς, κάθε ιστός και κάθε όργανο, συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο νεύρο. Οι εντάσεις, τα στρεσαρίσματα και οι εσωτερικές συγκρούσεις  που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας, αποτυπώνονται στο σώμα μας μέσω των νεύρων, με τη μορφή μυϊκών σπασμών ή κρυστάλλων γαλακτικού οξέως. Η συγκεκριμένη τεχνική μάς επιτρέπει, τόσο μέσω της χαλάρωσης του μυϊκού συστήματος  όσο και μέσω της αναγνώρισης και της επίλυσης των εσωτερικών συγκρούσεων, να πετύχουμε την αποφόρτιση  των αποθηκευμένων εντάσεων στους μύες και την αποβολή του γαλακτικού οξέως.

Β) Ο Θάλαμος επίπλευσης : Μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει 25 εκατοστά νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας και  μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει. Η μηδενική βαρύτητα βοηθά στη χαλάρωση των μυών, κατά συνέπεια και στην ευκολότερη  ευθυγράμμιση και ανακατάταξη  της σπονδυλικής στήλης  μετά τη μέθοδο του Άτλαντα. Επιπλέον, η μεγάλη περιεκτικότητα του θαλάμου σε μαγνήσιο επιτρέπει την πρόσληψη και απορρόφηση του από τον οργανισμό με βαθμό υψηλότερο από τις υπόλοιπες γνωστές μεθόδους σήμερα, συμβάλλοντας στην ταχύτατη αποβολή γαλακτικού οξέως από τους ιστούς  του σώματος, καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι βασικό δομικό συστατικό των  οστών.

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα:
«Ασθένεια, πόνος, αναπηρία, υπανάπτυξη, πρόωρος θάνατος» Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Συγγραφέας: Rene-Claudius Schümperli.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον δικό σας Atlasprof® ή από τον εκδοτικό οίκο Editions a la Carte, Avenue de la Gare, CH-3960 Sierre, Τηλ. +41 (0) 27 451 24 28

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑtlasPROfilax
DRIVAS Theo ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ATLAS PROF
ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ME ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ R. C. Schümperli
www.atlasprofilax.ch


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
"ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ", Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης, Πτολεμαίων 30, 3ος όρ., Στάση Αντιγονιδών, Τηλ. 2310531365
Υπεύθυνος Γιώργος Δεληνικόλας

 

 

Φόρμα συμμετοχής για ATLASPROFILAX

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες: