Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6948 124 825

esperidescenter@gmail.com

Δεκέμβριος 2019

Χαρίστε στους αγαπημένους σας, αλλά και στον πολύτιμο εαυτό σας,  το καλύτερο δώρο αγάπης: 

Δωροεπιταγή για μία συνεδρία μασάζ 60'

Προμηθευτείτε τώρα την Δωροεπιταγή σας
στην τιμή των 19€
για συνεδρίες μασάζ 60' (αρχικής τιμής 35€)
και εκμεταλλευτείτε ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, 
αν πάρετε από δύο δωροεπιταγές και πάνω.
 
Στην Δωροεπιταγή περιλαμβάνονται:
- Μυοχαλαρωτικό μασάζ
- Λεμφικό μασάζ
- Μασάζ Αυχένα-Πλάτης
- Μασάζ Κεφαλής-Αυχένα
- Μασάζ ποδιών
- Μασάζ Εγκυμοσύνης
- Rejuvance (μασάζ προσώπου)
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Zapper Βιοσυντονισμού για Αποτοξίνωση

2019-02-11 11:23

Το Zapper είναι μια απλή ηλεκτρική συσκευή που σκοτώνει παθογόνα βακτήρια, ιούς και παράσιτα με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (βάση της αρχής της θεραπείας με βιοενέργεια).

Το Zapper ανακαλύφθηκε αρχικά από τον Δρ. Raymond Rayf κατά την 3η δεκαετία του 20ου αιώνα. Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, η ανακάλυψη του παρέμεινε ξεχασμένη, μέχρι που η Δρ. Hulda Clark από τις ΗΠΑ εξέδωσε το επιστημονικό της έργο στο βιβλίο "Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες", το οποίο βασίζεται σε θεωρίες του Δρ. Rayf.

Η Δρ. Clark χρησιμοποιεί για τη θεραπεία των ασθενειών που προκαλούνται από ιούς και βακτήρια, μεθόδους που κάνουν χρήση ηλεκτρικών παλμών της τάσης των 9V, καθώς λέει πως η αιτία όλων των ασθενειών, είναι είτε ένα είδος μόλυνσης από παράσιτα (δηλαδή βακτήρια, μύκητες, ιοί, κλπ), είτε τοξίνες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Αυτοί οι μικροοργανισμοί είναι πολύ ευαίσθητοι όταν τους διαπερνούν ηλεκτρικοί παλμοί και μπορούν να καταστραφούν, ακόμη και με έκθεση σε παλμούς πολύ χαμηλής τάσης (5,5 - 10 V, με ελάχιστα μιλιαμπέρ).

Περισσότερα για τις θεωρίες της Δρ. Hulda Clark μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο της: "Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες"

 

Η χρήση του Zapper

Το Zapper μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας ή προληπτικά, σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται έξτρα βοήθεια για να αποκρούσει μια επερχόμενη ασθένεια ή απλά για να τον βοηθήσετε να αποτοξινωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την ιατρική γνωμάτευση ή/και θεραπεία.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος συνίσταται η χρήση zapper τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, η κάθε εφαρμογή μπορεί να είναι διάρκειας 11’ και να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 30’ ανάμεσα στις εφαρμογές. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε μπορεί να γίνει χρήση του zapper για 30’, μία φορά τη μέρα.

Το zapper εφαρμόζει σε επιφάνεια του σώματος μας (από την πλευρά που βρίσκονται οι δύο χάλκινες εξοχές) πάνω στο δέρμα σας, έτσι ώστε να εφάπτεται καλά Αν πρόκειται για γενική αποτοξίνωση, τότε μπορεί να μπει στο χέρι ή όπου αλλού μας βολεύει, το τοποθετούμε αφού το ανάψουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια κορδέλα ή ένα φαρδύ λάστιχο για να μην χρειάζεται να το κρατάμε. Αν έχουμε θέμα σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο στο σώμα μας, τότε το τοποθετούμε όσο πιο κοντά μπορούμε.

Τα χάλκινα ελάσματα μπορούν να καθαριστούν με σύρμα κουζίνας, αν χρειαστεί, αφού πρώτα αφαιρέσουμε την μπαταρία.

Η συσκευή χρειάζεται μια απλή μπαταρία 9 volt.

 

Προφυλάξεις

- Αν φοράτε βηματοδότη ή είστε έγκυος, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το Zapper καθώς η λειτουργία του βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος των 15 Hz.

- Ειδικά κατά τις πρώτες χρήσεις, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το Zapper για πάνω από 20-30 λεπτά τη φορά. Αυτό επειδή αρχικά το σώμα σας θα έχει πολύ περισσότερες τοξίνες και ενδέχεται να νιώσετε ένα «κάψιμο» ή «φαγούρα» στο σημείο επαφής με τη συσκευή. Αυτή είναι μία συνηθισμένη αντίδραση του οργανισμού καθώς καθαρίζει. Αργότερα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κατά βούληση όσο συχνά θέλετε.

- Επίσης, ενδέχεται να μείνουν στο δέρμα κάποια σημάδια από τα χάλκινα σημεία επαφής του Zapper. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά για μία ένδειξη αποτοξίνωσης του οργανισμού. Τα σημάδια εξαφανίζονται ύστερα από λίγο και το δέρμα καθαρίζει τελείως με λίγο σαπούνι και νερό. Αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουμε στο πρόσωπο, και θέλουμε να αποφύγουμε κάποιον ερεθισμό, βρέχουμε δύο κομμάτια βαμβάκι και τα τοποθετούμε πάνω σε κάθε έλασμα, πριν το ακουμπήσουμε στο δέρμα μας. Προσέχουμε ώστε τα υγρά βαμβάκια να μην έχουν επαφή μεταξύ τους.

- Μετά από κάποιες μέρες χρήσης του Zapper οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις από την επαφή με τη συσκευή θα εκλείψουν εντελώς και θα τις έχετε μόνο όταν ο οργανισμός θα γεμίζει ξανά με τοξίνες και παράσιτα. Σε κάθε περίπτωση η διατροφή αλλά και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε καλή υγεία.

-Χρειάζεται προσοχή ώστε τα χάλκινα ελάσματα να μην βραχυκυκλώσουν, γι’ αυτό δεν ακουμπάμε την συσκευή σε βρεγμένο δέρμα, ούτε σε μεταλλικά αντικείμενα. Αν αυτό συμβεί, τότε θα σταματήσει η λειτουργία της.


Συμπληρωματικά Βότανα με αντιπαρασιτική δράση

Παράλληλα με την χρήση του Zapper,η Δρ. Clark συστήνει και την λήψη τριών βοτάνων,  για να σκοτώσει παράσιτα σε όλα τα στάδια της ζωής τους . Τα βότανα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί και στην παραδοσιακή βοτανολογία και είναι γνωστά για την αντιμικροβιακή , αντιπαρασιτική ακόμα και την αντιική τους δράση .

Πρόκειται για τα :
- Βάμμα Καρύδι (Juglans Regia ΤΜ). 
- Αψιθιά (Αrtemisia Absinthium). 
Γαρύφαλλο (Eugenia caryophyllata). 

Περισσότερα για τα βασικά βότανα της μεθόδου αποτοξίνωσης διαβάστε εδώ.