Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6948 124 825

esperidescenter@gmail.com

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού για μασάζ και επωφεληθείτε από την προσφορά μας

Μόνο για τον Οκτώβριο, όλες οι συνεδρίες μασάζ για Αυχένα-Πλάτη, διάρκειας 1 ώρας, στην προνομιακή τιμή των 18€!
 
Ρωτήστε μας για προσφορές στα πακέτα συνεδριών.
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Βότανα αποτοξίνωσης

2019-02-11 11:27

Παράλληλα με την χρήση του Zapper,η Δρ. Clark συστήνει και την λήψη τριών βοτάνων,  για να σκοτώσει παράσιτα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί και στην παραδοσιακή βοτανολογία και είναι γνωστά για την αντιμικροβιακή, αντιπαρασιτική ακόμα και την αντιική τους δράση.

Τα βότανα αυτά πρέπει να χορηγούνται ταυτόχρονα για να μπορέσει το σώμα να απομακρύνει τους παρασιτικούς οργανισμούς αποτελεσματικά, καθώς με αυτά αντιμετωπίζονται κυρίως παράσιτα που ζουν στα έντερα μας και έχει αποδειχθεί πως μια τέτοια αγωγή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξυγίανση της εντερικής χλωρίδας.


Πρόκειται για τα :

- Βάμμα Καρύδι (Juglans Regia ΤΜ). Αλκοολούχο εκχύλισμα από το κέλυφος του πράσινου καρυδιού. 

Ιδιότητες: Αντιπαρασιτικό και πεπτικό βοήθημα με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντιϊκές ιδιότητες. Αποτοξινωτικό.

Η φλούδα του πράσινου καρυδιού σκοτώνει πάνω άπο 100 παράσιτα ενήλικα ή κατά την περίοδο της ανάπτυξης τους.


- Αψιθιά (Αrtemisia Absinthium). 

Ιδιότητες: Αντιφλεγμονώδες, αντιπυρετικό, αντισηπτικό, διουρητικό. Χρησιμοποιείται εναντίον της δυσπεψίας, γαστραλγίας, ανεπάρκειας του ήπατος, αντισπασμωδικό, ορεκτικό, αυξάνει την πίεση του αίματος. 

H δραστική ουσία βρίσκεται στα φύλλα της Αρτεμισίας και δρά εναντίον παρασίτων σε φάση ανάπτυξης. 

Ιδιότητες: Αντιφλεγμονώδες, αντιπυρετικό, αντισηπτικό, διουρητικό. Χρησιμοποιείται εναντίον της δυσπεψίας, γαστραλγίας, ανεπάρκειας του ήπατος, αντισπασμωδικό, ορεκτικό, αυξάνει την πίεση του αίματος. 


-

Γαρύφαλλο (Eugenia caryophyllata). 

Ιδιότητες: Αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, παυσίπονο, χωνευτικό, σπασμολυτικό, αντιβακτηριακό για το στομάχι, τα νεφρά και τα έντερα.

Τα "καρφιά" γαρύφαλλου αντιμετωπίζουν παράσιτα στην αρχική τους φάση, δηλαδή τα αυγά τους.

 

Η χρήση σε μεγάλες δόσεις για παρατεταμένο χρονικό διάστημα δεν ενδείκνυται. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή ή πριν αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας ή διατροφολόγου.