Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6948 124 825

esperidescenter@gmail.com

σεπτεμβριοσ 2019

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού για μασάζ και επωφεληθείτε από την προσφορά μας

Μόνο για τον Σεπτέμβριο, όλες οι συνεδρίες μυοχαλαρωτικού θεραπευτικού μασάζ, διάρκειας 1 ώρας, στην προνομιακή τιμή των 29€ ΣΥΝ δώρο ακόμα μία συνεδρία!
 
Ρωτήστε μας για προσφορές στα πακέτα συνεδριών.
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Ρεφλεξολογία για φυσική αυτοϊαση - Πακέτα γνωριμίας

2019-01-04 15:10

Η Ρεφλεξολογία είναι μια επιστήμη, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Είναι μια ολιστική θεραπεία, και αυτό σημαίνει θεραπεία όλων των διαστάσεων της ύπαρξης ενός ατόμου καθώς τα πέλματα, οι παλάμες και τα αυτιά μας είναι ο καθρέπτης του σώματός μας!

Το πλεονέκτημα της ρεφλεξολογίας είναι ότι αντιμετωπίζει το σώμα σαν μια ενιαία οντότητα καθώς θεωρείται ότι όταν ένα σύστημα χάνει την ισορροπία του, επηρεάζονται και όλα τα υπόλοιπα. Η συνεδρία γίνεται  απο εξειδικευμένο εφαρμοστή, ενώ βοηθάει σε πολλά θέματα, όπως πρόληψη, αντιμετώπιση πόνων, αλλεργιών, αυτοάνοσων, άγχος, στρες, αϋπνία, κλπ. (περισσότερα για την Ρεφλεξολογία μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

Οι "Εσπερίδες" έχουν ετοιμάσει για σας ένα μοναδικό πακέτο γνωριμίας με την Ρεφλεξολογία, που μπορείτε να αξιοποιήσετε άμεσα για σας ή για τους αγαπημένους σας:

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Τρεις (3) συνεδρίες Ρεφλεξολογίας, διάρκειας 50' - 60' η κάθε μία και επιπλέον δώρο μία (1) συνεδρία Μυοχαλαρωτικής μάλαξης, διάρκειας 30', στην ειδική τιμή των 69 € (από αρχική τιμή 160€)

Η προσφορά έχει διάρκεια από 5 έως και 25 Ιανουαρίου 2019.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στο τηλ. 2310531365 (10 πμ - 18 μμ) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

 

Πακέτο συνεδριών Ρεφλεξολογίας

Συμπληρώστε και στείλτε μας την φόρμα ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού