Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6948 124 825

esperidescenter@gmail.com

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού για μασάζ και επωφεληθείτε από την προσφορά μας

Μόνο για τον Οκτώβριο, όλες οι συνεδρίες μασάζ για Αυχένα-Πλάτη, διάρκειας 1 ώρας, στην προνομιακή τιμή των 18€!
 
Ρωτήστε μας για προσφορές στα πακέτα συνεδριών.
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Προσφορά Μασάζ κεφαλής για την απόλυτη χαλάρωση

2019-02-28 12:53

Χαρίστε στον εαυτό σας μια υπέροχη εμπειρία χαλάρωσης, για να υποδεχτείτε την Άνοιξη γεμάτοι ενέργεια και ανανεωμένη διάθεση.

Το χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής εμπνευσμένο από την ανατολική (ινδική) παράδοση, αλλά προσαρμοσμένο στην δική μας αντίληψη και τεχνική, είναι μια αποδεδειγμένα φυσική μέθοδος που προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής.  Η εφαρμογή του βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ ξεμπλοκάρει τους μύες στον αυχένα και τους ώμους. Μπορεί να μας χαλαρώσει, να μας ανακουφίσει από πόνους και να δημιουργήσει μια απίστευτη ευφορία, που θα αλλάξει όλη μας τη διάθεση. Χαρίζει γαλήνη, ανακουφίζει από το στρες, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, τον θυμό και το άγχος. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Επιλέξτε το πακέτο προσφοράς των Εσπερίδων για τον Μάρτιο και βιώστε μια μοναδική στιγμή πολυεπίπεδης ανανέωσης, εξισορρόπησης και ενεργοποίησης. 

Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις (3) συνεδρίες Χαλαρωτικού Μασάζ Κεφαλής, διάρκειας 50' και επιπλέον μία Συνεδρία - Δώρο, ένα ολόσωμο Μυοχαλαρωτικό Μασάζ, διάρκειας 50'.

Τιμή πακέτου: 69€ (από αρχικό κόστος 180€)

Η προσφορά έχει διάρκεια από 1 έως 25 Μαρτίου 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στο τηλ. 2310531365 (10 πμ - 6 μμ) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ - Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την Φόρμα ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσουμε το ραντεβού σας.